Elevii topârceni au petrecut vacanța mare în tabere

Inimoși, cu rezultate foarte bune la învățătură, elevii noști au aplicat cu succes la obținerea unor locuri în tabere gratuite organizate de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcțiile Județene de Sport și Tineret.

Astfel, în luna iulie 14 elevi au poposit în tabere la POIANA PIULUI în Buzău pentru Civic Alert și la CORBENI Argeș pentru Orientare turistică, în august 12 tineri au fost în „Tabăra Talentelor” la PĂDURENI în Covasna, iar începutul toamnei i-a prins în alte două tabere de succes la COZIA în Vâlcea pentru „Cunoaște. Descoperă. Aplică” alături de Asociația Buridava și la DEVA în Hunedoara pentru 5 zile de sport activ, de unde s-au întors cu premii la competiția de Airsoft.

Bogați în amintiri frumoase și cu prieteni noi, elevii noștri au petrecut zile minunate de vacanță și au fost ambasadorii Mioveniului, lăsând impresii frumoase pe unde au trecut. Responsabili și talentați, prietenoși, joviali și respectuoși topârcenii au făcut dovada bunei creșteri, dar și a educației de calitate pe care au primit-o în școala noastră.
S-au întors motivați să învețe, să participe la activități de voluntariat pentru ca anul viitor să îi găsească pregătiți pentru noi aplicații.

Profesoara Adriana Hoaghea a declarat la întoarcerea din tabere că elevii noștri au dovedit spirit de echipă, echilibru și determinare, fiind apreciați de organizatori, dar și de ceilalți participanți.

Vezi Galeria Foto